Sund Seksualitet

Ydelser

Undervisning/workshop til fagprofessionelle, der arbejder med børn og unge

Seksualundervisning til folkeskolen, ungdomsskoler og andre institutioner

Foredrag

Tiden kalder på at redefinere og udvide forståelsen af seksualundervisningen. Dette kræver at vi udvider vores forståelse af seksualitet. God seksualundervisning er ikke kun de fastlagte timer, men en kontinuerlig pædagogisk praksis, der fortsætter igennem hele skolegangen. Seksualundervisningen foregår hver dag i skolen, 

Min undervisning vil give et mere positivt og bredt syn på seksualitet og forståelses af køn og kønsidentitet. Derudover vil kurset forbedre håndtering og formidling af seksuelle emner uden fordømmelse. Undervisningen kan, efter aftale, tilrettelægges efter en specifik problematik eller emne.

Med udgangspunkt i en normkritisk seksualundervisning, underviser jeg i alt hvad der hører under emnerne seksualitet, identitet og følelser. Jeg kommer altid ind på bl.a. porno, samtykke, sex, prævention og nydelse. Endnu vigtigere, så imødekommer jeg alle emner der bliver efterspurgt af eleverne, og sætter stor ære i at formidle viden i øjenhøjde med de unge. Jeg anvender altid dialogbaseret læring, hvorigennem de unge får et udvidet sprog for sex og seksualitet.

 

Lige nu udbyder jeg to foredrag: Seksualundervisnings historie og Fra Skam til Crop-top, som omhandler kvinder seksualitet set ud fra et historisk perspektiv. 

Kontakt mig for mere information om de to foredrag.

Emner

Nedenfor finder du en liste med de emner som jeg dækker:

  • Almen seksualitet og de forskellige seksuel orienteringer.
    Børn/unges seksuelle udvikling, herunder normal adfærd, adfærd der kræver opmærksomhed og adfærd der kræver indgriben.
  • Seksualitet og sociale medier herunder billeddeling, lovgivning og digital dannelse.
  • Kommunikation i den professionelle hverdag. Hvorledes forholder man sig professionelt til emnet, og hvordan tale man med borgerne/patienter, pårørende og kollegaerne om emnet.
  • Sygdom og seksualitet.
  • Handicap og seksualitet.
  • Sex og intimitet under og efter graviditet.

Kontakt mig for yderlig information og priser.

Undervisning