Teenage “acneramt” kødmusling

Af Sandi Sjørup

Jeg har gennemgået noget helt skrækkeligt-forfærdeligt- jeg er blevet vokset!! Men jeg skruer lige tiden lidt tilbage for at forklare hvorfor.

Jeg havde været i brusebad, sammen med mine piger. Lige pludselig peger min største pige på min viva la vulva, og går en smule i panik! ”MOAR hvad er det” – mit lidt undrende svar lød lidt i stilen med ”øøøh det er hår, ligesom far også har” hendes angst breder sig endnu, og der kryber sig faktisk en tåre frem i øjenkrogen imens hun nærmest skriger ”MOAR, det vil jeg aldrig ha´” Jeg indrømmer, at jeg havde måske været en kende doven med skraberen, men lige frem at gå i panik over at se kønsbehåring på en kvinde, det havde jeg alligevel ikke set komme.

Men det fik mig virkelig til at stoppe op, og tænke over kønsfrisuren. Jeg har siden teenagertiden kørt onkel skalde bob frisuren, men jeg har nok aldrig tænkt over hvorfor. Jeg begyndte nok højest sandsynligt, fordi ”de andre” gjorde det, og så tror jeg også at jeg gjorde det, fordi jeg troede at det var det fyrene ville have. Men hvorfor bliver jeg ved med at gøre det- det ved jeg faktisk ikke?

Derfor var det oplagt for mig at udforske det. Og så var det, at jeg jo selvfølgelig i nysgerrighedenstegn, skulle prøve den berygtede og berømte brazillia….. daa dam, daa dam, daa dam (læs, dødens gab)

Jeg kommer ind, og bliver bedt om at smide alt fra navle og ned. Jeg er ikke en bly viol, men det var nu alligevel mærkelig at ligge der, halvnøgen med, hvad der minder om karklud over underlivet. Så begyndte showet, og aldrig har jeg været udsat for lignede smerter! Der gik heller ikke længe før en af medarbejderne på stedet stak hovedet ind, for at bede den dygtige og tålmodige voksdame, om at skrue op for musikken… hmmm personligt mener jeg, at min stemme er bedre end det irriterende panfløjtespil, de spiller sådanne steder, men ok!

Jeg begyndte at svede, som var jeg ude og dyrke motion! Jeg begynder at skrige – hvorfor gør man det her, hvorfor gør man det her?? Jeg forstår det ikke! Voksdamen er så sød at lade mig vide at de fleste kvinder kommer ind og får det lavet, uden at trække en mine, WTF!! Til jer der har prøvet det, og læser dette- AL RESPEKT TIL JER! For i den situation var der sgu ikke meget Beyonce girlpower over mig!

Medarbejderen fra før, tjekker ind i lokalet igen. Jeg ser på hende med grædende øjne, for at søge trøst og spørg ”Andre skriger da også ik?” hvortil hun en kende koldt svare ”Jo men ikke så højt som dig”. Det kan man jo tolke på mange måder, så jeg vælger at tro hun hentyder til, at jeg har et flot og kraftfuld organ😊

Og de gode oplevelser vil bare ingen ende tage, da den søde voksdame beder mig om, at ligge mig på siden og holde min egen balle….. Så hun lige kan ordne min numse…. Øh ja det gør jeg da lige….overhovedet ikke akavet efter hun har nærstuderet min viva la vulva i længere tid end min læge eller mand har.

Jeg går derfra, halvt humpende og meget øm. Men jeg tænker, nu er det værste overstået, og nu kan jeg strege det af min bucket list. Men nej nej, næste morgen kan jeg vågne op og sige godmorgen til en kødmusling med teenager acne AAAAVVV! To dage efter, var alt dog faldet til ro…. Men det er nok ikke lige noget jeg gør igen…

Jeg er stadig ikke kommet frem til den rette vej for mig, eller hvorfor jeg gør som jeg gør. Men det vigtigste er vel at man gør det for sig selv, hvad enten det er den frække brasilianer, fartstriben, trimmet, naturel, farvet eller hvad man nu kan finde på dernede.

Tænker du over, hvorfor du gør som du gør?

Har du nogle spørgsmål?