Sund Seksualitet

Sund Seksualitet

Hvem er jeg?

Jeg er ergoterapeut, can.scient.san.publ (fancy titel for en kandidat i folkesundhedsvidenskab), blogger, underviser, workshop og foredragsholder med udgangspunkt i evidensbaseret sexologisk viden.

Den røde tråd gennem hele mit ungdoms og voksen liv er min interesse for sexologiens verden. Jeg har dog igennem min opvækst savnet brugbart seksualundervisning og viden samt gode rollemodeller som jeg kunne spejle mig i, og spørge til råds – især på det emotionelle plan.

I mit voksenliv har jeg med stor passion og nysgerrighed tilegnet mig megen empirisk og praksis viden om seksualiteten mange facetter. Med denne indsigt i rygsækken, er jeg nu klar til at tage kampen op mod alle de mange tabuer der eksistere i Danmark, og den oftest manglende håndtering af seksualiteten i sundhedssektoren, institutioner og skoler.

Sandi Sjørup
Personer som putter med hinanden

Hvad er Sund Seksualitet?

Sex og seksualitet er blevet en stor del af mediebilledet og vores billede af os selv, hinanden og samfundet. Det er noget vi ikke kan komme udenom, og det SKAL adresseres med nysgerrighed, rummelighed og åbenhed.

Til trods for at vi er omringet af seksualitet i vores hverdag, er sex og seksualitet desværre stadig tabubelagt. Det er vigtigt for mig, at få brudt mange at de eksisterende tabuer, og vise vejen til et mere sundt og naturlig syn på seksualitet.

Det gør jeg i min undervisning og foredrag ved at tale videnskabeligt, ærligt og direkte om seksualiteten og alle dens sider. For mere information om hvad jeg kan tilbyde, kig under Foredrag og Undervisning

Hvad indeholder min undervisning?

“>I min undervisning og workshop tager jeg afsæt i min empiriske viden, men sætter stor ære i at formidle viden i øjenhøjde. I mine blogs og foredrag leverer jeg mine budskaber på en humoristisk og til tider provokerende måde. I bund og grund vil jeg ”bare” gerne bidrage til, at seksuel sundhed, sex og seksualitet er noget vi taler om, og tager alvorligt.

Workshop