Hvem er jeg

Jeg er ergoterapeut, can.scient.san.publ (fancy titel for en kandidat i folkesundhedsvidenskab), blogger, underviser, workshop og foredragsholder med udgangspunkt i evidensbaseret sexologisk viden.

Den røde tråd gennem hele mit ungdoms og voksen liv er min interesse for sexologiens verden. Jeg har dog igennem min opvækst savnet brugbart seksualundervisning og viden samt gode rollemodeller som jeg kunne spejle mig i, og spørge til råds – især på det emotionelle plan.

I mit voksenliv har jeg med stor passion og nysgerrighed tilegnet mig megen empirisk og praksis viden om seksualiteten mange facetter. Med denne indsigt i rygsækken, er jeg nu klar til at tage kampen op mod alle de mange tabuer der eksistere i Danmark, og den oftest manglende håndtering af seksualiteten i sundhedssektoren, institutioner og skoler.

I min undervisning og workshop tager jeg afsæt i min empiriske viden, men sætter stor ære i at formidle viden i øjenhøjde. I mine blogs og foredrag leverer jeg mine budskaber på en humoristisk og til tider provokerende måde. I bund og grund vil jeg ”bare” gerne bidrage til, at seksuel sundhed, sex og seksualitet er noget vi taler om, og tager alvorligt.

Selvom at jeg finder de fleste emner indenfor sexologi spændende, banker mit hjerne ekstra meget for især to områder: de ældres seksualitet og kvinder seksualitet.

Læs mere om mig og mine tanker i mine blogs

Kontakt mig, hvis du er interesseret i at høre mere